De 7e week!
Door: Sanne, Annemarie en Laura
Blijf op de hoogte en volg Sanne, Laura, Annemarie
04 Juni 2012 | Spanje, Marbella
De 7e week is voorbij! De tijd vliegt!
Afgelopen vrijdag zijn Pauliene, Marit & Wendy naar ons toegekomen en hebben wij vrijdagmiddag ons evaluatie gesprek gehad met een supervisora, de directrice werd weg geroepen, anders hadden we het gesprek met de directrice gehad.
We zijn één van de favoriete studenten in het ziekenhuis en alles was muy, muy bien! Kortom: geslaagd gesprek! :-)
Vrijdagavond hebben we gezellig buiten gezeten, lekker gekookt & heerlijk bij gekletst!
Zaterdag hebben we eerst uitgeslapen en zijn we met de bus vertrokken naar Fuengirola en Mijas!
Mijas is een heel leuk, klein, gezellig dorpje! Hier hebben we lekker gegeten & sangria gedronken. Na het eten kwamen we Dr. Fish tegen! Daar zaten we dan, met onze voeten in een aquarium met vissen die aan je voeten zaten te knabbelen.. En dat jeukte! ;-)
Maar na 10 minuten hadden we zachte, schone en gladde voetjes!
Verder hebben we hier nog wat winkeltjes bezocht en van het uitzicht genoten. We zijn met de bus terug naar Fuengirola gegaan en hebben daar nog even kort rondgelopen.
’s Avonds zijn we gezellig wezen uit eten bij de Chinees! Hier hadden we een buffet, met onbeperkt eten, superlekker & goedkoop!
Daarna zijn we naar de boulevard gelopen & hebben we daar een goede, grote cocktail genuttigd!
Zondag hebben we ook eerst weer lekker uitgeslapen en kwamen Pauliene, Marit en Wendy naar ons toe. Ondertussen waren Annemarie en Laura naar de Spoed Eisende Hulp van het USP Hospital. Nu zal je afvragen waarom: Laura heeft sinds een paar dagen overal uitslag, niet wetende waarvan het komt. & het jeukt als een tierelier!
Eenmaal op de SEH en na veel geregel met de zorgverzekering, stonden we in een kamertje met de dokter en verpleegkundige. Waarschijnlijk is het of een allergische reactie of een huidziekte. Na 5 minuten kletsen met de dokter, was Lau ook een injectie rijker! En 120 euro armer! ;-)
Lau raad de injectie niemand aan! ;-)
Vrijdag hebben we een afspraak bij de Dermatoloog!
Ondertussen lagen Marit, Pauliene, Wendy en San rustig te dobberen op een heerlijk luchtbed in het zwembad! Later kwamen An & Lau hier ook bij! Genieten! :-)
De tijd vloog er snel voorbij! Het was alweer tijd om naar beneden te gaan. Pauliene, Marit en Wendy moesten zich alweer klaarmaken voor de reis van 6 uur in de auto!
We hebben afscheid genomen en uitgezwaaid! Het was een heel geslaagd, gezellig weekend!
Deze week is het Feria in Marbella. 7 dagen feest!
Echt Spaanse jurken, Flamingo dansen, Salsa dansen, concerten, Tapas, Vino & Cerveza; één en al gezelligheid!
Woensdagmiddag gaan we uit het werk met al het ziekenhuispersoneel naar de Feria!
En niet te vergeten, we hebben deze week 2 dagen vrij! Heerlijk, even bijkomen! ;-)
A.s. zaterdag staat op de planning om naar Granada te gaan, waar we naar uitkijken!
Heel veel liefs en knuffels!
04 Juni 2012 - 18:58
Marit & Wendy :
Was een gewelsig weekend meiden ! En samen met PAULINE haha
liefsss xx -
05 Juni 2012 - 09:28
Germa:
Leuk meiden, fijne week en geniet van jullie vrije dagen!
05 Juni 2012 - 11:23
Jacoline:
heej,
weer een leuk reisverslag en leuke foto's heel veel plezier daar nog en geniet van de vrije dagen!
Groetjes Jacoline -
05 Juni 2012 - 12:37
Henriette:
Leuk om jullie verhalen weer te lezen en natuurlijk de foto's bekijken.
Geniet deze week weer meiden!
x -
05 Juni 2012 - 13:15
Pauline Amsing:
Dag Sanne, Laura en Annemarie,|
Het was reuzegezellig om bij jullie te zijn! Een leuk verslag hebben jullie er van gemaakt met leuke foto's!
Ik zit ondertussen weer in koud nederland....morgen weer aan de arbeid...zal nog tegen vallen :)
Jullie nog goede weken en tot mails maar weer!
Groetjes,..... -
05 Juni 2012 - 19:32
Stijn:
Ziet er weer leuk uit met die knabbelende visjes. Ik zou deze week nog maar een lekker yoghurt ijsje met topping halen op de boulevard.Hoe is het met de pindasaus? Veel plezier nog deze week met werken en genieten van de zon groetjes uit Ede -
07 Juni 2012 - 09:10
Linda Wesseling:
Hallo meiden,
Weer een leuk verslag. vanmiddag spreek ik Pauline. Ik ben benieuwd naar haar verhalen. Veel succes de laatste weken.
groeten,
Linda Wesseling
coordinator Internationalisering
07 Juni 2012 - 09:21
Annemieke:
Hola meiden, leuk om te horen dat jullie het zo naar je zin hebben.Straks willen jullie daar nog blijven. Geniet van de Spaanse feesten zijn meestal wel leuk om mee te maken.
Veel plezier groetjes uit veenendaal Annemieke xxxx -
09 Juni 2012 - 18:55
Marianne:
Dag meiden,
Hopelijk hebben jullie weer een leuke week achter de rug en een gezellig weekend gehad. De laatste 2 stage-weken komen er nu aan. Nog even doorbijten en dan nog een weekje genieten. heel veel succes met werken en ben weer benieuwd naar jullie avonturen. veel liefs en blijf vooral genieten. Marianne