Weekend! - Reisverslag uit Marbella, Spanje van Sanne, Laura, Annemarie - WaarBenJij.nu Weekend! - Reisverslag uit Marbella, Spanje van Sanne, Laura, Annemarie - WaarBenJij.nu

Weekend!

Door: Sanne, Annemarie en Laura

Blijf op de hoogte en volg Sanne, Laura, Annemarie

22 April 2012 | Spanje, Marbella

Hello everybody,

Hier weer even een update van het weekeinde en het weekend. Onze eerste week stage zit er op en we hebben een heleboel nieuwe indrukken opgedaan. Zo heeft Sanne donderdag op stage mee gekeken bij een keizersnee, is Annemarie in de eerste week door een arts ten huwelijk gevraagd en heeft Laura beter met de artsen kunnen communiceren ( in het Engels) dan het personeel zelf. De artsen die in het ziekenhuis werken komen ook overal vandaan, wat het ziekenhuis wel internationaal maakt.

Vrijdagavond zijn we uit eten geweest om ons eerste weekje Marbella te vieren. We zijn naar een Italiaans restaurant geweest waar een hele leuke ober was, haha.. Toen we om de rekening vroegen, moesten we dit 10 x in het Spaans vragen, waarna die met een ontzettende lange bon aan kwam lopen en vervolgens zei: Ja jullie hebben 10 x om de rekening gevraagd, dat word dan … euro, haha en dat met een grote smile op z’n gezicht. Toen we klaar waren met eten, kregen we drankje van het huis ( pure wodka,,met een klein beetje lemon; wat we dus nooit meer drinken!) en wat kortingsbonnen voor in een leuk barretje.

Zaterdag zijn we een dagje naar Puerto Banus geweest, een groot winkelcentrum op een kwartiertje afstand met de bus. Hierbij zijn we ook even in het winkeltje gaan kijken waar ons huisgenootje werkt, een zonnebrillen winkel. Puerto Banus is wel echt een plek waar je veel rijke mensen ziet, grote jachten en dure auto’s. De winkelstraat lijkt een beetje op de PC hoofdstraat in Amsterdam. ( Voor ons was het letterlijk, kijken kijken en niet kopen.) Daarnaast hebben we ook weer super gelachen in de winkel El Corte Ingles, toen we daar naar buiten liepen ging het alarm af, gelijk een man en een vrouw van de beveiliging erbij, we werden echt aangekeken als dieven haha en moesten al onze bonnen laten checken. Hierbij bleek dat de tandpasta die we in de supermarkt hadden gekocht toch nog afging bij het alarm. Gelukkig hoefde we niet mee naar de gevangenis en konden we onze shoppingtour verder voortzetten.

En vandaag zijn we heerlijk naar het stand geweest, het weer is nu echt top, 25 graden, veel zon en een weinig wind. Ons huisgenootje vertelde ons dat vanaf vandaag het weer zo blijft, heerlijk! We hebben vandaag zelfs nog even in de zee gezwommen en ook nog in het zwembad. Vanavond is het weekend alweer voorbij en gaan we weer 5 dagen knallen. We zien nu al uit naar ons volgende week, waarin we een reisje naar Gibraltar en Marokko hebben gepland. We houden jullie op de hoogte!

Liefs ons!

• 22 April 2012 - 20:18

Linda Hessels :

Haaai meiden,
    wat leuk die blogs zeg! ik lees allemaal leuke dingen.
    Anne, wastie wel knap? wat heb je gezegd? ik heb nog wel een leuk zusje? hahaha.
    grapje hoor. Hoe gaat het verder? wel goed he, niks te klagen als ik die foto's zie. ( behalve dan die drankjes hé.- trouwens, wel oppassen met die drankjes he! je weet t maar nooit. ;p)
    Veel plezier verder meiden, annie, vergeet je mn souvenir niet hihihi

kusje je zusje

• 22 April 2012 - 20:26

Magda:

Meiden,
    Zo te lezen was het een onvergetelijk weekend!
    Lachen hoor, ik zie die ober al helemaal aankomen met zo'n lange bon.
    Morgen er weer tegenaan op de afdeling, heel veel succes alle3.

• 22 April 2012 - 21:03

Marten:

Zeg Anne, je weet toch nog wel wat we afgesproken hadden hé? Ik hoef B één nul nul toch nog niet in actie laten komen?

• 23 April 2012 - 07:07

Josbouwhof:

goedemorgen ,wat een leuk verslag en mooie fotos !! bij slb vorige week was de groep jaloers hoor !!!
    en met dat weer zitten jullie goed zeg !!het is hier fris en koud .
    een goede werkweek gewenst !

• 23 April 2012 - 09:16

Jacoline:

leuk hoor om jullie verhaal weer te lezen heel veel plezier daar nog!

• 23 April 2012 - 12:18

Henriette:

Succes weer deze week! Heerlijk weekend gehad zo te lezen.
    Geniet van jullie avontuur.

x

• 23 April 2012 - 13:08

Arjen Hessels:

Leuke blogs! Succes met deze week en geniet ervan. Ik blijf trouw lezen, haha.

Groetjes

• 24 April 2012 - 14:24

Marianne:

Hallo dames,
    Leuk om weer wat van jullie te lezen en te zien. Hebben jullie ook een prive-strand?!! Kijk weer uit naar het volgende verslag. veel plezier en succes. liefs xxx Marianne

• 24 April 2012 - 15:21

Dianne:

Dag meiden,
    Het ziet er allemaal hartstikke leuk en gezellig uit!
    Ik hoop nog veel meer van jullie te lezen en fotos te kunnen bekijken.
    Jas dr nog even lekker wat venflons in, haha!

Liefs Dianne

• 24 April 2012 - 17:24

Justin Tuin:

Eey Annemarie!

Leuk om dit allemaal te lezen! Ook leuke foto's trouwens. Volgens mij hebben jullie het helemaal naar jullie zin! Haha, en wat was je antwoord op het huwelijksaanzoek?:P

Heel veel succes verder met jullie stages, en vooral, geniet er lekker van!

Justin

• 24 April 2012 - 18:31

Raquel:

He moppies
    leuk hoor allemaal, maar ik mis jullie wel ;)
    kussie

• 25 April 2012 - 15:43

Debbie Nicolai (ROC):

Hallo Meiden,

Volgens mij gaat alles goed met jullie? Daar zit ik dan, sjaal en warme jas, terwijl jullie op het strand zitten. BAH!!! ( ben gewoon jaloers !!)
    Kunnen jullie nog op je school mail ? Zo ja, kijk even, ik ben nl met de planning van volgend jaar begonnen.
    Ik ga na de mei vakantie naar Bosnié, ik hoop dat ze mij niet ten huwelijk vragen.
    Veel plezier nog en zorg goed voor jezelf en elkaar. ( Ik wil jullie volledig terug hebben!)

Gr Debbie

• 25 April 2012 - 22:08

Gemma:

Damn you San! (En de rest)
    Blijven schrijven hoor. Dan kan ik blijven lezen.

Ik denk aan je,

xxxx gemmie

• 26 April 2012 - 06:22

Jolanda Stam:

zo te lezen hebben jullie het helemaal voor elkaar. Leuk hoor. En Annemarie een knuffie van Emma .

• 26 April 2012 - 13:49

Stefanie En Marieke:

Beste Annemarie,

Heel veel succes in het ziekenhuis! Geniet van alle nieuwe ervaringen.
    En veel zegen bij je werk!
    Groeten,
    Stefanie en Marieke.

• 27 April 2012 - 20:48

Marianne:

Hoi Ladies,

Lekker weer weekend en al weer 2 weken onderweg. Ben weer benieuwd naar jullie nieuwe verslag, dus kruip maar snel achter de computer om te vertellen hoe het gegaan is deze week. Ik wens jullie een heel goed weekend en geniet er weer van.
    Liefs en succes Marianne xxx

• 28 April 2012 - 11:46

Annemieke:

Hola dames en Sanne,

Het is wel weer tijd om wat te schrijven want we zijn ontzettend benieuwd naar jullie belevenissen.

Sanne opa heeft wat fotos en het eerste verslag meegenomen naar het ziekenhuis dat vonden ze erg leuk en opa is natuurlijk apetrots.

We wachten met veel interesse op nieuws van jullie.
    XXXXX Annemieke